Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Aston Villa vurderer Carew

Ifølge Valencia-avisa Levante er Aston Villa interessert i John Carew.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den engelske klubben har bedt om prisopplysninger for Valencia-spissen, skriver avisa. Aston Villa vil ha Carew som erstatning for den colombianske spissen Juan Pablo Angel, som angivelig er på vei til Lazio.

Ifølge avisa har både trener Rafael Ben]tez samt klubbens ledelse gitt grønt lys for salg til Aston Villa eller andre interesserte.

Det er ingen hemmelighet at Valencia gjerne vil selge Carew etter at overgangen til Fulham gikk i vasken. Selv om Carew har spilt viktige kamper i den spanske ligaen denne sesongen, ser klubben ham først og fremst som en inntektskilde for å bedre en elendig økonomi.

Aston Villa trenes av tidligere engelsk landslagssjef Graham Taylor. Han har gitt spillerne sine beskjed om at flere nye ansikter vil komme til Villa Park i løpet av sommeren. Det betyr at andre må ut.

Villa kjøpte nylig U21-spissen Peter Crouch, men det ventes at flere spillere er på vei. Også Tore André Flo har vært satt i forbindelse med klubben.

(NTB)

<B>KAN BLI SOLGT: </B>Det er ingen hemmelighet at Valencia gjerne vil selge Carew etter at overgangen til Fulham gikk i vasken. <BR>Arkivfoto: SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!