Aston Villas manager lo da han hørte at Riise koblet seg selv til klubben

- For å være ærlig, så er han en spiller jeg ikke en gang har tenkt på.

RYKTER:- Han er en spiller jeg ikke har tenkt på en gang for å være ærlig. Det må være ryktekverna, sier Aston Villa-manager Paul Lambert. Han måtte le da han fikk høre at ryktet kommer fra nordmannen selv. Foto: NTB Scanpix
RYKTER:- Han er en spiller jeg ikke har tenkt på en gang for å være ærlig. Det må være ryktekverna, sier Aston Villa-manager Paul Lambert. Han måtte le da han fikk høre at ryktet kommer fra nordmannen selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise står uten klubb etter at forlot Fullham i mai.

Tirsdag fortalte 33-åringen til VG at han har is i magen når det kommer til å finne seg en ny klubb, men at det er er klubber som har vurdert å hente ham.

Ifølge Riise selv er Premier League-klubben Aston Villa blant de interesserte.

- Det har vært interesse fra noen engelske klubber. Aston Villa har vært en av dem. Det har vært en del interesse fra Spania også. Men det har ikke vært et skriftlig tilbud ennå. Jeg forholder meg ikke til noe før det foreligger, sa John Arne Riise tirsdag. Interessen fra Aston Villa har fått oppmerksomhet i England, og under en pressekonferanse med manager Paul Lambert i går ble ryktene avfeid, skriver Sky Sports.

- For å være ærlig, så er han en spiller jeg ikke en gang har tenkt på. Det må være ryktekverna, svarte Lambert - som naturlig nok mest sannsynlig ikke villet bekrefte om det var samtaler på gang.

Da Aston Villa-manageren fikk høre at det er John Arne Riise selv som har fortalt om interessen, begynte manageren å le.

- Gjorde han? Jeg kan love deg at det ikke var meg, lo Lambert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer