Aston Villas manager lo da han hørte at Riise koblet seg selv til klubben

- For å være ærlig, så er han en spiller jeg ikke en gang har tenkt på.

RYKTER:- Han er en spiller jeg ikke har tenkt på en gang for å være ærlig. Det må være ryktekverna, sier Aston Villa-manager Paul Lambert. Han måtte le da han fikk høre at ryktet kommer fra nordmannen selv. Foto: NTB Scanpix
RYKTER:- Han er en spiller jeg ikke har tenkt på en gang for å være ærlig. Det må være ryktekverna, sier Aston Villa-manager Paul Lambert. Han måtte le da han fikk høre at ryktet kommer fra nordmannen selv. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): John Arne Riise står uten klubb etter at forlot Fullham i mai.

Tirsdag fortalte 33-åringen til VG at han har is i magen når det kommer til å finne seg en ny klubb, men at det er er klubber som har vurdert å hente ham.

Ifølge Riise selv er Premier League-klubben Aston Villa blant de interesserte.

- Det har vært interesse fra noen engelske klubber. Aston Villa har vært en av dem. Det har vært en del interesse fra Spania også. Men det har ikke vært et skriftlig tilbud ennå. Jeg forholder meg ikke til noe før det foreligger, sa John Arne Riise tirsdag.

Interessen fra Aston Villa har fått oppmerksomhet i England, og under en pressekonferanse med manager Paul Lambert i går ble ryktene avfeid, skriver Sky Sports.

- For å være ærlig, så er han en spiller jeg ikke en gang har tenkt på. Det må være ryktekverna, svarte Lambert - som naturlig nok mest sannsynlig ikke villet bekrefte om det var samtaler på gang.

Da Aston Villa-manageren fikk høre at det er John Arne Riise selv som har fortalt om interessen, begynte manageren å le.

- Gjorde han? Jeg kan love deg at det ikke var meg, lo Lambert.