- At en keeper får være på banen etter noe slik er utrolig

Slik så Odd-spilleren ut etter spark i ansiktet med strak fot.

(Dagbladet): Odd Grenland-Sandnes Ulf 2-2 (2-1)

Da klokken passerte 90 minutter kom Bo Andersen stormende ut og sparket Odd-spiss Herolind Shala i ansiktet med strak fot. Dommer Berntsen foretok seg ingenting etter en samtale med linjedommer, og det spørs om keeperen kan bli straffet for den stygge situasjonen i etterkant.

- Den er forferdelig stygg. At en keeper får være på banen etter noe slik er utrolig. Intensjonen til keeperen er stygg. Jeg håper ledelsen tar tak i det der, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo da han fikk se situasjonen i reprise.

- Det er vanskelig for meg å si. Jeg syns Bo går ut for å verne seg selv, og det skjer ofte. Det ser stygt ut når de treffer hverandre. Vi er opptatt av å opptre redelig på banen. Men slik jeg kjenner Bo så er det for å verne seg selv, sa Sandnes Ulf-trener Asle Andersen.

Bo Andersen unnskyldte seg etter kampen og sa at det ikke var med vilje.

- Så ikke foten Dommer Berntsen innrømmet etter kampen at det var en feil å ikke dømme straffespark i situasjonen.

- Jeg ser ikke den foten. Jeg får ryggen til Odd-spilleren mot meg, jeg ser bare at de kolliderer, sier dommer Berntsen til TV 2 etter kampen.

- Når du ser reprisen, hva sier du da?

- Da sier jeg det skulle vært straffespark. 

- Rødt kort også?

- Ja.

Gult for filming Frode Johnsen fikk en stor mulighet til å sikre hjemmelaget alle tre poengene, men fra god posisjon skjøt spissen langt utenfor. Sandnes Ulf kom sterkt tilbake etter å ha ligget under 0-2 i Skien, og med litt hell kunne laget tatt med alle tre poengene hjem til Sandnes.

Det ble delt ut to straffespark i kampen, men en spiller var ikke fornøyd med det.

Güven forsøkte å filme seg til et straffespark kvarteret før slutt, men fikk i stedet se det gule kortet til store protester fra hjemmefansen. Reprisen viste at Odd-spilleren kastet seg lenge før det var kontakt med målvakt Andersen i Sandnes Ulf-buret.

Tommy Høiland har skaffet Sandnes Ulf hele tre straffespark denne sesongen, og kampen i dag var ikke noe unntak. Steffen Hagen taklet Høiland uten å treffe ballen, og det var en riktig avgjørelse av dommmer Espen Berntsen. Kaptein Skjølsvik var sikker fra krittmerket og utliknet for bortelaget.

Pangåpning Det tok bare to minutter i Skien før hjemmefansen fikk noe å juble for. Torgeir Børven tok saken i egne hender da han driblet seg elegant gjennom hele Sandnes-Ulf forsvaret og chippet ballen vakkert i mål, i ren Messi-stil.

Güven og hjemmelaget fikk straffespark etter en snau halvtime da Odd-spilleren ble kakket på hælen. Kaptein Morten Fevang var iskald, og rullet ballen sikkert i nettmaskene fra krittmerket.

Sandnes Ulf skaffet spenning i kampen da Saaliti reduserte like før pause. Et oppspill traff midtstopper Hagen i bakhodet, og ballen dalte ned i beina på spissen som enkelt satte inn sitt første mål på seks kamper.

PS: I pausen fikk de fremmøtte overvære et giftemål da Jeanette og Emil ga hverandre sitt ja.