- At jeg ikke hentet Suarez er noe av det jeg angrer mest på

Harry Redknapp hadde muligheten.

 VURDERTE SUAREZ:  Harry Redknapp vurderte å hente Luis Suarez til Tottenham. Da han bestemte seg for å gjøre det, var det for sent. Foto: NTB Scanpix.
VURDERTE SUAREZ: Harry Redknapp vurderte å hente Luis Suarez til Tottenham. Da han bestemte seg for å gjøre det, var det for sent. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): I dag ble boken A Man Walks On To a Pitch lansert. I boken deler nåværende QPR-manager Harry Redknapp deler sine historier fra fotballverdenen.

67-åringen har vært i manageryrket siden 1983. Før den tid spilte han selv aktivt blant annet for West Ham.

Engelskmannen plukket ut sin 11 favorittspillere fra Premier Leagues senere år.

Se hele 11ern i faktaboksen!

På topp i Redknapps lag finner vi Luis Suarez. Uruguayaneren spilte aldri under Redknapp, men drev han til tider til vannvidd som Liverpool-spiller.

Angrer Redknapp forteller at han hadde muligheten til å signere den nåværende Barcelona-spilleren, mens han spilte i Ajax.

- Til tross for alt som skjedd med ham siden, angrer jeg på at jeg ikke hentet ham til Tottenham, sier han ifølge Daily Mail.

- Du må hente ham. Han er en fantastisk spiller, sa Ruud Gullit til meg.

- Mine speidere fortalte meg at han bare spilt ute på vingen i Ajax. Vi var på utkikk etter en ren spiss.

- Da vi skulle hente ham, steg prisen. Han ble solgt for 230 millioner til Liverpool. Det ville vi aldri ha betalt for ham.

Forrige sesong scoret Suarez 31 ligamål for Liverpool og etter sommerens verdensmesterskap ble han solgt til Barcelona for over 700 millioner.

Ferdinand = Rolls-Royce Redknapp er også full av lovord om Manchester Uniteds tidligere midtbanesjef Paul Scholes.

- Han spilte tiki-taka-fotball før noen i England visste hva det var. Han var bedre enn Roy Keane og Ryan Giggs.

Rio Ferdinand som nå spiller under Redknapp i QPR er selvskreven på laget.

- Jeg oppdaget ham i tenårene og sa han kom til å bli den beste midtstopperen i Europa. Det er akkurat hva han ble. Nemanja Vidic var en tank, men Rio var Rolls-Royce.