-At jeg koster 20 mill. er nesten en skam

John Carew (19) synes det er uvirkelig å høre hvor mye Rosenborg må betale for å kjøpe ham fra Vålerenga. - At jeg koster 20 millioner i Norge er nesten en skam, sier en lattermild Carew til Dagbladet.

Ungutten mener han bør koste mindre hvis han selges til en norsk klubb, enn om han skulle selges til utlandet. Uansett er han fortsatt veldig lysten på å spille for Rosenborg.

- Akkurat nå er det RBK som er på banen, og jeg håper det går i orden, sier Carew.

- Er det sant at du avviser alle tilbud fra utlandet hvis RBK-handelen går i vasken?

- Jeg avviser aldri utlandet helt. Vi får se.

John Carew skrev på sine egne hjemmesider fredag at han er sår og lei seg på grunn av alt bråket rundt Vålerenga de siste ukene. Nå håper han å skvære opp med alle før han eventuelt forlater klubben.

Sagt mye dumt

- Det blir veldig trist hvis karrieren min i Vålerenga skal ende sånn. For bare et halvt år siden var alt fantastisk, vi var som en stor familie. Jeg føler kanskje at mange har glemt hva jeg har gjort, sier Carew.

Tirdag denne uka gikk klantalsmann Kjell Grønningen knallhardt ut i Dagbladet, og kritiserte Carew for å tenke mer på seg selv enn klubben.

- Jeg har sagt mye dumt, og klanen har sagt mye dumt. Men jeg må forsvare meg når noen angriper meg på den måten. Jeg er glad i klanen og Vålerenga, og jeg håper alle kan bli venner igjen.

Slapper av

Carew har holdt seg unna mediene etter Lerkendal-besøket torsdag. De to siste dagene har han brukt til å samle krefter før oppkjøringa til høstsesongen starter.

- Jeg har bare slappa av, og lest litt i aviser, ler han.

- Og ellers?

- Jeg har trent litt for meg sjøl. Først tirsdag starter vi opp igjen med Vålerenga.

- Så du er innstilt på å gjøre en jobb for Vålerenga før du eventuelt forsvinner?

- Ja, jeg spiller alle de kampene jeg får spille.

<B>SLAPPER AV: </B>John Carew har fulgt RBK-forhandlingene på distanse fra leiligheten sin i Blåstjerneveien på Lørenskog.