At Liverpool-duo slipper unna får Neville til å reagere: - Rooney bør være forbanna

Gary Neville langer ut.

DOBBELTMORAL: Gary Neville mener Wayne Rooney bør være forbanna etter at han måtte si unnskyld for bildene som dukket opp i engelsk presse, mens Henderson og Lallana ikke trenger å gjøre det etter å ha vært ute på byen. Foto: Jed Leicester/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
DOBBELTMORAL: Gary Neville mener Wayne Rooney bør være forbanna etter at han måtte si unnskyld for bildene som dukket opp i engelsk presse, mens Henderson og Lallana ikke trenger å gjøre det etter å ha vært ute på byen. Foto: Jed Leicester/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Wayne Rooneys påståtte fyllekule i forbindelse med et landslagsoppdrag nylig har blitt omtalt som en «skandale» i engelske medier. Etter at han ble avbildet tilsynelatende beruset i engelsk presse, så han seg nødt til å komme med en offentlig unnskyldning i etterkant.

I går ble det rapportert i engelske medier at Liverpool-duoen Adam Lallana og Jordan Henderson besøkte en strippeklubb i Bournemouth på den samme fridagen med landslaget. Det betyr i så fall at de to lagkameratene brøt med en FA-regel som ble innført i 2012.

Det engelske fotballforbundet (FA) innførte da en regel som sier at spillerne ikke får lov til å besøke nattklubber når de er på oppdrag med landslaget.

- Sjokkerende

Sky Sports-ekspert Gary Neville mener at verken Rooney-saken eller Lallana/Henderson-saken burde blitt omtalt i media. Han kaller sakene for «sladrehistorier» som ikke hører hjemme i aviser.

«Vi har nå en situasjon der to gode gutter som Lallana og Henderson må bli tvunget til å si unnskyld! Dette er en sjokkerende behandling», skriver Neville.

Ifølge tabloidavisa Daily Mail har FA likevel ikke tenkt å gjøre noe med Liverpool-duoen, noe som seinere fikk Gary Neville til å reagere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer