- At spillerne var ute og festet er helt normalt

Sverige møter tyskere i VM-rus.

SIKRET VM-PLASS: Tyskland er klare for VM før kampen mot Sverige i morgen. Her feirer Ron-Robert Zieler, Max Kruse, Julian Draxler og Per Mertesacker på bildet til venstre. Phillipp Lahm og Thomas Müller på oktoberfest er avbildet til høyre. Foto: NTB Scanpix/Twitter
SIKRET VM-PLASS: Tyskland er klare for VM før kampen mot Sverige i morgen. Her feirer Ron-Robert Zieler, Max Kruse, Julian Draxler og Per Mertesacker på bildet til venstre. Phillipp Lahm og Thomas Müller på oktoberfest er avbildet til høyre. Foto: NTB Scanpix/TwitterVis mer

(Dagbladet): VM-klare Tyskland gjester Sverige til siste kamp i VM-kvalifiseringen i morgen.

Og motivasjonen er kanskje ikke på topp etter at tyskerne kunne feire gruppeseieren allerede før helga. Landslagssjef Joachim Löw mener likevel spillerne er skjerpet før kampen i Stockholm.

Heller ikke festbilder i forkant av kampen skal hindre tyskernes niende seier av ti mulige i VM-kvaliken.

- Det er ingen sjanse for at vi undervurderer Sverige. At spillerne var ute og festet litt er helt normalt etter at VM-plassen var sikret, sier Löw til pressen før kampen, ifølge Expressen.

Etter kampen var blant annet tyske Ron-Robert Zieler, Max Kruse, Julian Draxler og Per Mertesacker på byen for å feire. I forrige uke ble også stjernene Phillipp Lahm og Thomas Müller avbildet ute under Oktober-fest.

Mange skader Sverige må spille uten sin store stjerne ettersom Zlatan Ibrahimovic pådro seg gult kort mot Østerrike fredag. Sverige er allerede sikret andreplassen i gruppa før kampen.

Da lagene møttes i fjor høst hentet Sverige opp 0-4 - og klarte et overraskende 4-4-resultat på bortebane.

- Vi har lagt den kampen bak oss. Vi har spilt mange kamper siden det. Vi er godt forberedt til denne kampen, sier Löw.

- Dummet oss ut Marco Reus, Miroslav Klose og Mario Gomez er ikke med mot Sverige. I tillegg er Sami Khedira, Per Mertesacker og Toni Kroos er trolig ikke med.

- Vi dummet oss ut mot svenskene for et år siden og rotet bort en sikker 4-0 ledelse. Det skal ikke skje igjen, og det kommer heller ikke til å skje, bare vi passer på å holde guarden høyt, sier Sebastian Schweinsteiger.

Han spiller sin landskamp nummer 100 for Tyskland i Stockholm tirsdag.

OPTIMIST: Tysklands Joachim Löw og Philipp Lahm møter Sverige tirsdag. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
OPTIMIST: Tysklands Joachim Löw og Philipp Lahm møter Sverige tirsdag. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND Vis mer