SUSPENDERT I TRE OG ET HALVT ÅR: Atalantas Cristiano Doni, til venstre, får en heftig smekk etter kampfiksingsskandalen i italiensk fotball. Her er han i duell med AC Milans Gennaro GattusoFoto: Scanpix/AP Photo/Felice Calabro
SUSPENDERT I TRE OG ET HALVT ÅR: Atalantas Cristiano Doni, til venstre, får en heftig smekk etter kampfiksingsskandalen i italiensk fotball. Her er han i duell med AC Milans Gennaro GattusoFoto: Scanpix/AP Photo/Felice CalabroVis mer

Atalanta straffes med poengtrekk i Serie A

Involvert i kampfiksing.

Nyopprykkede Atalanta har blitt trukket seks poeng før Serie A har sparket i gang i forbindelse med kampfiksing. Det avgjorde Det italienske fotballforbundet (FIGC) tirsdag.

Foruten poengtrekk for Atalanta, er tidligere italiensk landslagsspiller Cristiano Doni suspendert fra fotballen i tre og ett halvt år. Giuseppe Signori, tidligere Lazio og Italia-spiss, er utestengt i fem år.

Forrige uke ble Serie A-klubben Chievo bøtelagt med 80.000 euro i samme kampfiksingssak. FIGC har i sommer etterforsket rundt 60 kamper fra de tre øverste divisjonene for å ha vært fikset.

(NTB)