Hoppbråket

- Atferden er uakseptabel

Skistyret bekrefter at de enstemmig velger ikke å forlenge avtalen med Clas Brede Bråthen. Videre beskriver de Bråthens kommunikasjonsform som uakseptabel.

UAKSEPTABEL: Skistyret velger og ikke forlenge kontrakten med Clas Brede Bråthen. Foto: Lise Åserud / NTB
UAKSEPTABEL: Skistyret velger og ikke forlenge kontrakten med Clas Brede Bråthen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Styret har de siste dagene fått en grundig saksgjennomgang av generalsekretæren, leder av hoppkomiteen og Skiforbundets eksterne advokat, skriver Skistyret i en pressemelding, før de fortsetter:

- Der framkommer det at Bråthen over lang tid har hatt en konfronterende og uakseptabel kommunikasjonsform og atferd, som har skapt uro, utrygghet og en uholdbar situasjon både internt og overfor viktige interessenter eksternt. Skiforbundet understreker at det ikke er Bråthens meninger, men hans kommunikasjonsform og atferd som er uakseptabel, heter det videre.

Av den grunn bekrefter skistyret at de enstemmig ønsker å støtte avgjørelsen om å ikke forlenge kontrakten til Bråthen, og legger til rette sin fulle tillit og støtte til generalsekretæren og hoppkomiteen.

Skistyret legger til at de normalt ikke ville kommentert en personalsak offentlig. Men på grunn av sakens karakter og oppmerksomhet har de sett seg nødt til å involvere seg, skriver de.

- Bråthen har imidlertid valgt å dele selektive deler av saken i det offentlige rom. Framstillingen gir et ensidig bilde av saken, og den skader derfor tilliten til Norges Skiforbund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer