Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Atle Hamre ble fratatt lappen. Satte seg bak rattet og kjørte

Bekrefter selv.

INNRØMMER: Travtreneren Atle Hamre bekrefter overfor trav365.no at han ble tatt av politiet for å kjøre uten gyldig førerkort i Larvik tirsdag.


Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
INNRØMMER: Travtreneren Atle Hamre bekrefter overfor trav365.no at han ble tatt av politiet for å kjøre uten gyldig førerkort i Larvik tirsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Travtreneren Atle Hamre bekrefter overfor trav365.no at han ble tatt av politiet for å kjøre uten gyldig førerkort i Larvik tirsdag.

Politiet rapporterte tirsdag at de hadde stoppet en mann i 50-årene i sentrum av Larvik. Grunnen var kjøring uten gyldig førerkort.

Hamre bekrefter at det var han som ble stoppet.

– Jeg havnet i en konfrontasjon med en politimann, og følte meg veldig urettferdig behandlet. Derfor gikk jeg derfra i sinne, satte meg i bilen min og kjørte. Jeg kjørte ut i et veikryss og kjørte over dette på gult lys, med det resultat at politiet fulgte etter meg og stanset meg, sier Hamre til trav365.no.

– De tok da førerkortet og bilnøklene mine, og jeg måtte sette fra meg bilen min, legger han til.

Hamre valgte så å hente et nytt nøkkelsett etter å ha spist lunsj, før han kjørte videre. Deretter ble han stoppet av politiet på nytt. Denne gangen tok de også skiltene på bilen. Hamre innrømmer at det ikke var veldig smart.

– Nei. Det var jo ikke det. Men nå får vi jo bare se hva dette ender med, sier Hamre til travnettstedet.

Politiet vil ikke kommentere saken.

Atle Hamre er utestengt fra travsporten på livstid etter å blant annet ha sittet flere år i fengsel for utpressingssaker.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!