Atletico fosser mot seriegull etter sterk borteseier

Satte ny poengrekord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Atlético Madrid er i ferd med å fjerne all tvil om hvor seriegullet i Spania vil havne. Søndag slo serielederen Valencia 1-0 på bortebane.

Tre serierunder gjenstår, og Atletico klatret søndag opp til 88 poeng på den spanske tabellen. Det er ny klubbrekord for laget som ser ut til å gå mot sitt første seriegull siden 1996.

- Vi må fortsette å ha roen i laget. Vi må ta de neste kampene som de kommer, sa Atletico-sjef Diego Simeone etter seieren.

Atlético viste seg absolutt ikke fra sin beste side på besøk hos Valencia, men fikk den ene scoringen laget trengte. Den var det Raul Garcia som fikset med et hodestøt minutter før pause.

Med seieren har Atlético seks poeng til byrival Real og sju poeng til Barcelona. Begge lagene har én kamp mindre spilt enn serielederen.

- Vi har to veldig sterke lag bak oss på tabellen, som kommer til å gi alt de har. De kommer ikke til å la oss slappe av, sa Simeone om de to som jager bak.

I tillegg til å sitte i førersetet i den spanske 1. divisjon, har Atletico en god mulighet i mesterligaen. Den første av to semifinaler mot Chelsea endte 0-0. Returkampen spilles førstkommende uke.

- De er et sterkt lag som vil skape mye trøbbel for oss, sa Atletico-sjefen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer