<strong>SPANIA-AKTUELL:</strong>Kim Ojo, her mot Start i 2008, synes Atletico Madrid er en spennende klubb. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
SPANIA-AKTUELL:Kim Ojo, her mot Start i 2008, synes Atletico Madrid er en spennende klubb. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

Atletico Madrid byr på Nybergsund-spiss

Vil først betale 6000 euro for Ojo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||1.-divisjonsklubben Nybergsund Trysil kan miste spissen Kim Ojo. Den spanske storklubben Atlético Madrid er interessert i ham.

Atlético har allerede lagt inn et bud på spissen, men det ble avslått av klubben med beskjed om at de ønsker en betydelig høyere overgangssum, skriver Østlendingen.

Budet fra Atlético inkluderte 6000 euro med en gang, og ytterligere midler avhengig av antall kamper for A- og B-lag. Den totale pakken kunne ifølge avisen endt opp på rundt 2 millioner kroner.

- Dette tilbudet var ikke mye å skryte av. Spesielt er det altfor lite med 6000 euro i startsum. Det er jo ingen automatikk i at Kim får 30 kamper for Atléticos A-lag, og skulle han få det, burde vi sitte igjen med mer enn det denne kontrakten gjenspeiler, sier sportssjef Ola Brenden.

Kim Ojo er på tredjeplass på toppscorerlisten i 1. divisjon. - Skulle Kim forsvinne må vi ha midler til å hente en erstatter. Det vil vi ikke ha hvis vi aksepterer dette tilbudet fra Spania, forklarer Brenden.

- Atlético Madrid er en spennende klubb, men jeg tror ikke at sjansene er så store for at det går i orden, sier nigerianeren selv.

(NTB)

<strong>ATLETICO-TRENER:</strong> Dersom Ojo blir solgt og havner på A-laget får han Enrique Sanchez Flores som trener. Europa League-mesterne er for tida i Asia på treningsleir. Foto: AFP/PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
ATLETICO-TRENER: Dersom Ojo blir solgt og havner på A-laget får han Enrique Sanchez Flores som trener. Europa League-mesterne er for tida i Asia på treningsleir. Foto: AFP/PORNCHAI KITTIWONGSAKUL Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer