Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Atletico Madrid kastet bort en eventyrlig mulighet

Straffespark ødela kvelden på hjemmebane. Se målene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Atletico Madrid - Sevilla 1-1 (1-0)

(Dagbladet): Atletico Madrid hadde en gyllen mulighet til å ta over serieledelsen i spanske La Liga etter at Barcelona snublet mot Levante tidligere i kveld.

Hjemmelaget tok oppskriftsmessig ledelsen etter 17 minutter etter en scoring av David Villa etter en corner, men kvarteret før slutt fikk Sevilla straffespark. Ivan Rakitic var sikker fra ellevemeteren, og sørget for at hjemmelaget måtte jage scoring for å utnytte Barcelona-blemmen.

Atletico Madrid forsøkte iherdig å angripe et kompakt Sevilla-lag, men maktet ikke å sette inn den avgjørende scoringen. Hjemmelaget spilte også de siste minuttene mot ti mann etter at Alberto Moreno fikk et strengt idømt direkte rødt kort like før slutt.

Helgens store vinner er derfor Real Madrid som slo bunnlaget Real Betis 5-0 i går. Hovedstadslaget ligger bare ett poeng bak Barcelona og naborival Atletico Madrid.

Hele Norges coronakart