Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Atlético Madrid overtok tabelltoppen fra Barcelona

Med 2-0-seier over Celta Vigo.

KNAPP LEDELSE: Med 2-0-seier over Celta Vigo klatret Atlético Madrid søndag opp på førsteplass i den spanske serien. To poeng skiller hovedstadsklubben og utfordrer Barcelona. Foto: AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA/NTB Scanpix
KNAPP LEDELSE: Med 2-0-seier over Celta Vigo klatret Atlético Madrid søndag opp på førsteplass i den spanske serien. To poeng skiller hovedstadsklubben og utfordrer Barcelona. Foto: AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA/NTB Scanpix Vis mer

Med 2-0-seier over Celta Vigo klatret Atlético Madrid søndag opp på førsteplass i den spanske serien. To poeng skiller hovedstadsklubben og utfordrer Barcelona.

Antoine Griezmann er Atléticos toppscorer, og søndag sendte han gjestene i føringen fire minutter inn i annen omgang.

Det var franskmannens tiende scoring så langt i serien. Yannick Ferreira-Carrasco doblet for de hvite og røde ti minutter før fulltid. Dermed ble alle poengene med tilbake til Madrid, og hovedstadslaget har to poengs ledelse på serietoer Barcelona. Katalanerne står med én kamp mindre spilt.

Fortsatt uten seier Gary Neville har fortsatt til gode å vinne en ligakamp etter at han overtok som trener for Valencia i starten av desember. Søndag sørget to sene mål for 0-2-tap borte mot Real Sociedad.

Elleve minutter før slutt sørget Jonathas for ledelse til det baskiske laget.

Samme mann doblet for vertene med en velplassert heading kun tre minutter seinere, og nederlaget var et faktum for gjestene.

Ingen seire Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville overtok som Valencia-trener 2. desember. Siden da har det blitt fire uavgjort og to tap i serien for de hvitkledde.

Valencia har ikke vunnet i serien siden 7. november, og laget ligger på ellevteplass etter 19 runder. Det er 21 poeng opp til serieleder Atlético.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media