La Liga:

Atlético Madrid slo tilbake etter svak sesongstart

Vant 4-0 mot Celta.

SEIRET: Antoine Griezmann (t.h.) scoret to av målene i det som var Atléticos første seier i høst. Madrid-klubben serieåpnet med uavgjort mot begge opprykkslagene Alavés og Leganés. Foto: EPA/Lavandeira jr./NTB Scanpix
SEIRET: Antoine Griezmann (t.h.) scoret to av målene i det som var Atléticos første seier i høst. Madrid-klubben serieåpnet med uavgjort mot begge opprykkslagene Alavés og Leganés. Foto: EPA/Lavandeira jr./NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Atlético Madrid innledet La Liga-sesongen blekt, men slo lørdag knallhardt tilbake med 4-0-seier borte mot Celta.

Antoine Griezmann scoret to av målene i det som var Atléticos første seier i høst. Madrid-klubben serieåpnet med uavgjort mot begge opprykkslagene Alavés og Leganés.

Heller ikke lørdag var Atlético uten problemer. Før pause ble Diego Simeones mannskap utspilt av Celta, og gjestene var heldig som ikke havnet under.

Etter sidebyttet endret kampbildet seg totalt. I det 53. minutt tok Atlético ledelse etter et hodemål fra Koke. Han scoret på et godt slått Griezmann-innlegg.

I løpet av de siste 20 minuttene kom også Griezmann på scoringslista. Angel Correa la på til 4-0 i siste ordinære spilleminutt.

- Vi trengte en kamp som denne, sa Griezmann etter seieren.

Den franske toppscoreren fra sommerens EM beklaget samtidig uttalelsene han kom med før landslagspausen. I frustrasjon sa han at Atlético kom til å kjempe mot nedrykk om laget fortsatte på samme spor som i serieåpningen.

- Det var noe jeg ikke skulle ha sagt offentlig. I dag er jeg veldig fornøyd med hva vi gjorde som lag.

Senere lørdag tar Real Madrid imot Osasuna hjemme på Santiago Bernabéu, mens Barcelona er vertskap for Alavés.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer