Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Atlético nær Torres-avtale

Bare detaljer gjenstår.

 TILBAKE TIL BARNDOMSKLUBBEN:  Fernando Torres er på vei tilbake til Atletico Madrid. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE TIL BARNDOMSKLUBBEN: Fernando Torres er på vei tilbake til Atletico Madrid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fernando Torres skal være detaljer unna en overgang til moderklubben Atlético Madrid.

Det bekreftet Atléticos assistenttrener German Burgos lørdag. Torres ble i august lånt ut til Milan fra Chelsea for to år, men spanjolen har kun scoret ett mål på 10 Serie A-kamper.

- En avtale er nær ved å bli fullført, og vi venter nå på at ting ordner seg. Han vil være en viktig forsterkning for oss i andre halvdel av sesongen. Vi skal få det beste ut av ham, sa Burgos.

Ifølge spanske medier skal Atléticos italienske kantspiller Alessio Cerci være en del av Torres-avtalen. Milan ønsker å låne ham fram til og med 2015/16-sesongen.

Torres gikk gradene i Atlético-systemet som barn. Han debuterte for førstelaget som 17-åring i 2001, da hovedstadslaget spilte på nivå to i spansk fotball. Han forlot moderklubben til fordel for Liverpool i 2007.

I England tok spissen Premier League med storm, men har vært en falmet stjerne de siste årene. Nedturen startet da han gikk til Chelsea for 50 millioner pund i januar 2011. Torres klarte ikke å innfri skyhøye forventninger.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media