Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Atlético utstøter ultrasgruppe etter tragedien foran Deportivo-kampen

Status som ofisiell fangruppe slettes.

UTSTØTES: Den spanske hovedstadsklubben Atlético Madrid utstøter ultrasgruppen «Frente Atlético» etter at en Deportivo Coruna-fan ble drept foran oppgjøret mellom lagene søndag. AP Photo/Paul White
UTSTØTES: Den spanske hovedstadsklubben Atlético Madrid utstøter ultrasgruppen «Frente Atlético» etter at en Deportivo Coruna-fan ble drept foran oppgjøret mellom lagene søndag. AP Photo/Paul White Vis mer

Den spanske hovedstadsklubben Atlético Madrid utstøter ultrasgruppen «Frente Atlético» etter at en Deportivo Coruna-fan ble drept foran oppgjøret mellom lagene søndag.

«Frente Atlético» vil ikke lengre bli sett på som en offisiell supportergruppe av den spanske klubben i kjølvannet av at en Coruna-fan ble kastet i Manzanares-elven og døde.

- Klubben har besluttet å slette Frente Atléticos status som offisiell fangruppe med øyeblikkelig virkning og innstiller alle forbindelser til gruppen, skriver klubben i en pressemelding tirsdag.

Fanskaren får heller ikke lov til å bruke sine bannere og flagg på Vicente Calderon etter hendelsen.

Mandag gikk spanske myndigheter inn for å utestenge ultrasgrupper fra stadion i en tidsbestemt periode for å bekjempe hooligans.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling