Atléticos nye stjernespiss overfalt da han ble presentert

Jackson Martinez skal føre spissarven videre.

BLE OMRINGET:  Jackson Martinez.  Foto: NTB Scanpix
BLE OMRINGET: Jackson Martinez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jackson Martinez har fått det ærefulle og vanskelige oppdraget å følge opp Atlético Madrids rekke av klassespisser som banker inn mål på bestilling.

Agüero, Torres, Falcao og Diego Costa er bare noen av spissene som har herjet i Madrid-klubben før de ble solgt til storklubber rundt om på kontinentet.

Presentert Martinez ble klubbens nest dyreste spiller i historien da han ble hentet fra Porto i sommer for i underkant av 300 millioner kroner.

I går ble han presentert for fansen.

Ikke uten dramatikk.

Blant de 10 000 supporterne som hadde møtt opp - var det noen som ble vel ivrige i jakten på et bilde eller en autograf.

Mange stormet banen og overfalt Martinez. Spissen ble omringet av så mange at sikkerhetsvaktene så seg nødt til å eskortere dem bort fra banen.

Går for gull Da Martinez ble intervjuet etter oppstandelsen på banen - var han klar på at Atlético kan utfordre Spanias desiderte enere - Barcelona og Real Madrid.

VILLE HA BILDER:  Atletico-fansen sammen med Jackson Martinez. Foto: NTB Scanpix
VILLE HA BILDER: Atletico-fansen sammen med Jackson Martinez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er utfordrere til ligatittelen. Vi har en sterk stall, selv om det er Messi og Ronaldo er i en klasse for seg selv, sier han til AS.

Og selv om han er en av klubbens dyreste signeringen gjennom tidene, legger ikke spissen ekstra press på seg selv:

- Det eneste presset jeg har er å gi alt på trening og i kamp. Prislappen bryr jeg meg ikke om. Jeg vil bare gi tilbake til klubben som hentet meg.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer