BLE OMRINGET:  Jackson Martinez.  Foto: NTB Scanpix
BLE OMRINGET: Jackson Martinez. Foto: NTB ScanpixVis mer

Atléticos nye stjernespiss overfalt da han ble presentert

Jackson Martinez skal føre spissarven videre.

(Dagbladet): Jackson Martinez har fått det ærefulle og vanskelige oppdraget å følge opp Atlético Madrids rekke av klassespisser som banker inn mål på bestilling.

Agüero, Torres, Falcao og Diego Costa er bare noen av spissene som har herjet i Madrid-klubben før de ble solgt til storklubber rundt om på kontinentet.

Presentert Martinez ble klubbens nest dyreste spiller i historien da han ble hentet fra Porto i sommer for i underkant av 300 millioner kroner.

I går ble han presentert for fansen.

Ikke uten dramatikk.

Blant de 10 000 supporterne som hadde møtt opp - var det noen som ble vel ivrige i jakten på et bilde eller en autograf.

Mange stormet banen og overfalt Martinez. Spissen ble omringet av så mange at sikkerhetsvaktene så seg nødt til å eskortere dem bort fra banen.

Går for gull Da Martinez ble intervjuet etter oppstandelsen på banen - var han klar på at Atlético kan utfordre Spanias desiderte enere - Barcelona og Real Madrid.

 VILLE HA BILDER:  Atletico-fansen sammen med Jackson Martinez. Foto: NTB Scanpix
VILLE HA BILDER: Atletico-fansen sammen med Jackson Martinez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er utfordrere til ligatittelen. Vi har en sterk stall, selv om det er Messi og Ronaldo er i en klasse for seg selv, sier han til AS.

Og selv om han er en av klubbens dyreste signeringen gjennom tidene, legger ikke spissen ekstra press på seg selv:

- Det eneste presset jeg har er å gi alt på trening og i kamp. Prislappen bryr jeg meg ikke om. Jeg vil bare gi tilbake til klubben som hentet meg.