<strong> ØNSKET:</strong>  Arsene Wenger er fortsatt en populær mann på Emirates. Foto: Ian Macnicol / AFP / NTB scanpix.
ØNSKET: Arsene Wenger er fortsatt en populær mann på Emirates. Foto: Ian Macnicol / AFP / NTB scanpix. Vis mer

Åtte år uten sølvtøy skremmer ikke Arsenals eiere

- Vi håper Wenger blir her lenge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre av de fire lagene som endte på de fire første plassene i Premier League i år har byttet manager i sommer. Alex Ferguson har lagt opp, Roberto Mancini fikk fyken og Rafa Benitez var aldri ment som noe annet enn en midlertidig manager.

Men i London sitter Arsene Wenger trygt.

Han har ikke vunnet en tittel med laget på åtte år, men det ser ikke ut til å plage eierne.

Vil ha han lenge Arsenals administrerende direktør, Ivan Gazidis, forteller i dag at klubben ikke har noen å planer om å sparke den meritterte franskmannen.  De ønsker å beholde han lenge. Wenger har igjen ett år av sin kontakt, men en ny kontakt skal allerede ligge klar.

- Vi mener vi har en fantastisk manager. Vi håper han vil fortsette prosjektet sitt i lang tid, Jeg tror han vil det, forteller Gazidis til The Guardian.

Direktøren har aldri betvilt Wengers ferdigheter, selv om det nå har gått åtte år siden sist en Arsenal-spiller kunne juble med en pokal over hodet.

- Han er den riktige mannen for klubben. Vi tror han kommer til å fortsette å utvikle klubben, sier Gazidis.

Advarer om manglende sølvtøy Arsenal bygget Emirates stadion i 2006. Overgangen fra Highbury har kostet klubben mye penger. Selv om Arsenal går i overskudd, går det meste av pengene til å finansiere det nye anlegget.

Det skal det bli slutt på snart, røper direktøren

<strong> DEN GANG DA:</strong>  Arsene Wenger feirer FA-cupgullet med Patrick Vieira i 2005. Arsenal slo Manchester United i finalen. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix
DEN GANG DA: Arsene Wenger feirer FA-cupgullet med Patrick Vieira i 2005. Arsenal slo Manchester United i finalen. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix Vis mer

-  Vi  har jobbet hardt med å utvikle våre økonomiske muskler de siste årene. Det vil gi oss mange flere muligheter nå enn de siste årene, røper Gazidis i intervjuet med The Guardian.

Og da vil det ikke være nok å føre Arsenal til Champions League.

-  Styret ønsker at klubben skal konkurrere med de aller beste. Det betyr at vi skal være med å kjempe om seier i Premier League og Champions League, sier Gazidis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer