Åtte klubber, fire måneders seriespill, ingen lag rykker ned. Dette er Indian Super League

John Arne Riises nye arbeidsplass.

TIDLIGERE STJERNESPILLERE: John Arne Riise (t.v) får selskap av spillere som Nicolas Anelka, Lucio og Florent Malouda i Indian Super League. Foto: AFP / NTB SCANPIX
TIDLIGERE STJERNESPILLERE: John Arne Riise (t.v) får selskap av spillere som Nicolas Anelka, Lucio og Florent Malouda i Indian Super League. Foto: AFP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kom endelig bekreftelsen på at John Arne Riise skal spille fotball i India denne sesongen. Klubben som får gleden av nordmannens venstreslegge er Delhi Dynamos, som avslørte overgangen selv i forbindelse med en konkurranse på Facebook i går.

- Folk tenker det er et steg ned, og det skjønner jeg, men det er mange gode spillere i India også. Jeg ser på det som en stor utfordring, sier Riise til TV 2.

Det er en veldig kort sesong i India, hvor sesongen begynner i september og slutter allerede fire måneder etterpå i desember. De fire beste klubbene i ligaen spiller så sluttspill for å kåre en vinner, og det er ingen lag som rykker ned.

Forrige sesong endte Delhi Dynamos på 5. plass i ligaen som teller totalt åtte lag. Det ble fire seire på 14 kamper forrige sesong, og laget var ett poeng unna å kvalifisere seg til sluttspillet. Det var årets første sesong etter at ligaen ble grunnlagt.

Atlético de Kolkata er regjerende seriemester etter at de vant 1-0 mot Kerala Blasters i finalen. Det var Chennaiyin som toppet seriespillet før sluttspillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.