Åtte personer pågrepet i Oslo i forbindelse med landskampen

I frykt for ordensforstyrrelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I formiddag måtte politiet gripe inn og pågripe åtte personer i Oslo sentrum i forbindelse med landskampen mellom Norge og Kroatia som spilles på Ullevaal i kveld. Det skriver TV 2.

Supporterne skal være en del av hooligansmiljøet rundt kroatisk fotball.

- Vi fikk melding om at det var en ansamling kroatiske fotballsupportere på stedet. I frykt for ordensforstyrrelser ble disse pågrepet og kjørt vekk fra stedet, sier operasjonell sjef, Marianne Heidenstrøm til TV 2. Flere fotballsupportere blir grundig sjekket, og får blant annet kontrollert passene sine. Det skal være rent forebyggende arbeid.

Ifølge NRK skal de arresterte være på en internasjonal liste over hooligans som ikke får slippe inn på fotballkamper.

Forhåndsregler NFF har i dag tatt flere forholdsregler for å forhindre trøbbel i forbindelse med kveldens kamp.

- Først vil jeg si at vi har et godt samarbeid med politiet foran hver kamp, og vi har satt inn tiltak som gjør oss trygge på at dette kommer til å bli en fotballfest for alle som kommer til Ullevaal i morgen. Uten at jeg ønsker å gå i detalj om hvilke tiltak det dreier seg om, sier kommunikasjonssjef i Norges Fotballforbund (NFF), Yngve Haavik, til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.