Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Åtte russiske idrettsutøvere utestengt for doping

Seks vektløftere og to syklister.

STRENGE STRAFFER: Russerne har utestengt åtte av sine egne utøvere for brudd på dopingreglementet. To av dem har tidligere blitt tatt for doping, og blir dermed utestengt i hele ti år. Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO JOEL SAGET
STRENGE STRAFFER: Russerne har utestengt åtte av sine egne utøvere for brudd på dopingreglementet. To av dem har tidligere blitt tatt for doping, og blir dermed utestengt i hele ti år. Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO JOEL SAGET Vis mer

Åtte russiske idrettsutøvere er utestengt for brudd på antidopingreglementet. Det gjelder seks mannlige vektløftere og to kvinnelige syklister.

- Russlands vektløfterforbund har på basis av avgjørelser i RUSADA (Russlands antidopingbyrå) besluttet å utestenge seks utøver, meldte antidopingbyrået tirsdag.

Jevgenij Kolomjets og Jurij Seljutin er begge utestengt i ti år ettersom de er straffet tidligere. Mikhail Reznitsjenko, Tejmur Alekserov og Dmitrij Sribnji er utestengt i to år, Oleg Musokhranov i tre måneder.

Syklistene Jelena Botsjarinkova og Jana Berukova er utestengt i to år med virkning fra juni i år.

RUSADA oppga ikke detaljer om utøvernes regelbrudd.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media