Åtte spillere, en stor ball og elektriske pistoler

I Ultimate Tak Ball takler man ved å gi motstanderen støt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ultimate Tek Ball er en ny sport, funnet opp av en amerikansk vennegjeng. Reglene er i utgangspunktet enkle: Kast den ekstra store ball i mål flest ganger, og du vinner kampen.

Men der man i andre idretter takler en motspiller for å hindre ham i å score, skal man i Ultimate Tek Ball gi hverandre støt med små, håndholdte elektrosjokk-våpen i Ultimate Tek Ball.

- Det er veldig, veldig lav spenning. Jeg kan gi meg selv støt, og en rykker bare litt til. Det får ingen konsekvenser over tid, og det påvirker ikke vitale organer som for eksempel hjertet, sier UTB-grunnlegger Leif Kellenberger til Reuters.

Ryan Moorhead er UTB-spiller, og under en promoteringskamp i Thailand nylig ble han «stukket» flere ganger.

- Jeg sluttet å telle da jeg ved en anledning ble liggende på bakken med to folk som stakk meg mye. Det føltes som et langt støt, men det var kanskje 10-15 enkeltstikk, sier Moorhead.

- Det gjør vondt, men det er ikke vondt nok til å stoppe deg fra å spille videre fordi adrenalinet pumper. Men det føles ikke bra. Jeg tor jeg ble stukket omtrent ti ganger i løpet av kampen, sier Damian Ryan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer