Åtte spillere for halvannen milliard

Se ryktene som får Liverpool-fansen til å sikle.

PÅ FLYTTEFOT?: Lazar Markovic (t.v.) kobles til Liverpool, mens Paul Pogba (t.h.) skal være Chelsea-aktuell. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix
PÅ FLYTTEFOT?: Lazar Markovic (t.v.) kobles til Liverpool, mens Paul Pogba (t.h.) skal være Chelsea-aktuell. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til tross for at Premier League-gullet glapp på målstreken, må 2013/2014-sesongen kunne sies å ha vært positiv sett med Liverpool-øyne. Selv med en Luis Suárez som ser ut til å være på vei til Barcelona, drømmer fortsatt fansen om gull i mai 2015.

Kanskje ikke så rart, når man ser hvordan klubben opptrer på overgangsmarkedet. 

Rickie Lambert (fra Southampton), Adam Lallana (fra Southampton) og Emre Can (fra Bayer Leverkusen) er allerede klare for Merseyside-klubben lenge før overgangsvinduet stenger. 

Men det stopper ikke der.

Koster å være kar Ifølge flere engelske medier, deriblant Daily Mail, er Lazar Markovic (Benfica), Divock Origi (Lille), Dejan Lovren (Southampton), Wilfried Bony (Swansea) og Ben Davies (Swansea) alle på vei inn dørene på Anfield. 

Markovic og Origi skal begge ha gjennomført medisinske tester på Melwood denne uka, mens Lovren for et par dager siden leverte følgende beskjed:

- For å være helt ærlig, så er hodet mitt allerede hos Liverpool. 

Swansea-duoen Bony og Davies var koblet til Tottenham, men forhandlingene har ifølge Daily Mail stoppet, og da skal Liverpool ha kommet på banen. 

TIL LIVERPOOL?: VM-sensasjonen Divock Origi er én av mange spillere som linkes til Liverpool. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG / NTB Scanpix
TIL LIVERPOOL?: VM-sensasjonen Divock Origi er én av mange spillere som linkes til Liverpool. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG / NTB Scanpix Vis mer

Det heter seg at det er sluttsummen på kassalappen som teller. Skal vi tro Daily Star, ender Brendan Rogers' sommerhandel på snaut halvannen milliard norske kroner - hvis alle de nevnte overgangsobjektene blir Liverpool-spillere i sommer. 

PL-retur for Pogba? Heller ikke Manchester United ligger på latsiden. Luke Shaw og Ander Herrera er allerede klare. Som en følge av at Louis van Gaal er landslagssjef for Nederland, har også «alle» de nederlandske VM-spillerne blitt koblet til Old Trafford. 

Sist ut er Ron Vlaar, Aston Villa-stopperen som bommet på «Oranjes» første straffe i semien mot Argentina, i alle fall om vi skal tro Daily Star.

De hevder også at QPR er svært så interesserte i den tidligere Feynoord-spilleren. 

Samtidig skriver Sky Italia at Chiles landslagsspiller Arturo Vidal ikke er noe nærmere United fra Juventus, selv om det de siste dagene har blitt spekulert i om Patrice Evra kan være på vei vekk fra Manchester. 

En som tidligere har vært i nettopp Manchester United, Paul Pogba, kan nå se ut til å være på vei tilbake til balløya. I går ble italieneren observert i London, hvor han velvillig stilte opp på bilder med tilfeldig forbipasserende. Chelsea skal være lystne på å gi Pogba en ny mulighet i Premier League, og disse ryktene blir ikke akkurat svekket av midtbanespillerenes tilstedeværelse i den britiske hovedstaden.

VM-stjerne til Monaco José Mourinho skal også være på jakt etter en ny sisteskanse. Ifølge Metro har Chelsea lagt inn et bud på 50 millioner kroner for Udineses målvakt Simone Scuffet.

18-åringen kalles den nye Gianluigi Buffon, og jaktes visstnok også av Atlético Madrid. Begge klubbene har planer om umiddelbart å låne ut keepertalentet for å gi ham førstelagserfaring. 

HODET I LIVERPOOL: Southampton-spiller Dejan Lovren (t.v.) sier han allerede er Liverpool-spiller mentalt. Ivan Rakitic (midten) ble tidligere i sommer presentert som Barcelona-spiller. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix
HODET I LIVERPOOL: Southampton-spiller Dejan Lovren (t.v.) sier han allerede er Liverpool-spiller mentalt. Ivan Rakitic (midten) ble tidligere i sommer presentert som Barcelona-spiller. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix Vis mer

I Monaco ser det ut til at den nye sjefen, portugisiske Leonardo Jardim, henter VM-stjerne og Timbuktu-lookalike Luiz Gustavo.

Det er tyske Bild som hevder at den russiskfinaniserte klubben fra fyrsteriket kom på banen etter at Barcelonas interesse for brasilianeren dabbet av.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer