Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Åtte ukers svarfrist for de Kok

Trener Jan de Kok har åtte uker på seg til å svare på oppsigelsen fra Norges Skøyteforbund.

Neste uke setter de Kok seg ned med advokat Gunnar Martin Kjenner for å diskutere hvordan de skal forholde seg til motparten.

- Det er to alternativer: Akseptere, eller angripe hvis det viser seg at oppsigelsen er usaklig. Da kan det også bli aktuelt å kreve erstatning, sier Kjenner til NTB.

- Jeg har ikke snakket med Jan de Kok siden før gårsdagens møte, og vil sette meg ordentlig inn i saken før jeg sier noe mer. Pinsen kommer brått på nå, derfor regner jeg med at vi får snakket sammen i løpet av neste uke, fortsetter Kjenner.

Ifølge generalsekretær Bjørn Erik Thuv påberoper skøyteforbundet seg retten til å benytte en klausul i kontrakten for å bli kvitt de Kok. Ved samarbeidsproblemer har partene en gjensidig oppsigelsesfrist på tre måneder.

Et sentralt punkt i den videre saksgangen blir trolig om de såkalte samarbeidsproblemene er fremprovosert av forbundet eller ikke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media