Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Attraktiv

En rekke tippeligaklubber og førstedivisjonsklubber har meldt sin interesse for André Schei Lindbæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet): André Schei Lindbæk spiller trolig for en klubb i Norden fra juli, og Molde, Lyn og Brann fra Tippeligaen vil gjerne ha den tidligere Molde-spilleren. Det vil også førstedivisjonsklubbene Fredrikstad og Hønefoss.

Schei Lindbæk kommer tilbake fra spanske Numancia mandag og gifter seg fredag med Kari-Lena Flåten i Sogndal. Samtidig er han i kontraktsforhandlinger gjennom sin agent, NISOS Tarje Nordstrand Jacobsen med et par svenske og danske klubber i tillegg til de norske.

Torsdag ble Molde presentert for Schei Lindbæks lønnskrav og sportsdirektør Espen Silseth i Molde Fotball sier til Romsdals Budstikke at Molde regner med å komme med et utspill til fjorårets Molde-spiss i løpet av helga eller senest mandag. MFK-trener Odd Berg bekrefter overfor Molde-avisa at han er meget interessert i å få fjorårets toppscorer i Molde tilbake til klubben.

Brann signaliserte interessen for Schei Lindbæk samtidig som Raymod Kvisvik skrev under ny kontrakt med bergensklubben. Seinere har Nordstrand Jacobsen kommet med et konkret utspill overfor klubben som Brann nå har til vurdering.

Fredrikstad har i flere uker hatt Schei Lindbæk høyt oppe på kjøpslista. De siste par dagene har også Lyn og Hønefoss meldt sin interesse.

- Jeg håper på en avklaring denne uka. Etter noen måneder med mest benkesliting i spanske Numancia er jeg sugen på tillit, spilletid og scoringer igjen, sier Schei Lindbæk.

VIL HJEM: André Schei Lindbæk