GIKK PÅ TAP: Brendan Rodgers ledet Celtic i sin første kamp etter å ha overtatt som manager etter Ronny Deila, og det gikk ikke så bra. Foto: BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
GIKK PÅ TAP: Brendan Rodgers ledet Celtic i sin første kamp etter å ha overtatt som manager etter Ronny Deila, og det gikk ikke så bra. Foto: BPI/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

Au da, Brendan Rodgers! Celtic gikk på kjempesmell

Tapte mot klubb fra Gibraltar i kvaliken til Champions League.

Brendan Rodgers ledet Celtic i sin første kamp etter å ha overtatt som manager etter Ronny Deila, og det gikk ikke så bra. Det ble 0-1 i Gibraltar.

Lincoln Red Imps slo til med seier på hjemmebane etter at Lee Casciaro satte inn kampens eneste scoring tre minutter ut i annen omgang i den første kampen i annen runde i mesterligakvalifiseringen.

Rodgers kunne ikke ha fått en dårligere start på sin karriere i managerstolen. Å innlede med nederlag i Europa gjør at han følger i Deilas fotspor, for heller ikke nordmannen klarte å kvalifisere det skotske mesterlaget til spill i de europeiske turneringene.

Kristoffer Ajer var verken på banen eller benken da Celtic tapte tirsdagens kamp. Nå må laget skjerpe seg til returoppgjøret på hjemmebane.

(NTB)