Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Au, sjekk den Donald-kulen

Men Heidi Løke ville ikke gå av banen.

KRAFTIG KUL: Heidi Løke fikk seg en real smell i panna og en kul som bevis. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
KRAFTIG KUL: Heidi Løke fikk seg en real smell i panna og en kul som bevis. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX Vis mer

|||SUZHOU (Dagbladet): Tunisia - Norge 25-26. Heidi Løke får mye juling i løpet av en kamp, men reiser seg som regel hver gang. Ikke så rart kanskje, hun har tross alt vokst opp med seks søsken.

Da blir det mye lekeslåssing.

I dag fikk hun seg en skikkelig karamell, og hun fikk ikke lov av det medisinske støtteapparatet å fortsette. Linjespilleren måtte kjøle seg ned litt på benken, før hun kom på banen igjen.

Blått øye i EM
- Venstrebacken deres skjøt og så fullførte hun skuddet. Jeg ble tuffet av noe hardt, men jeg vet hva det var. Det er sånt du må regne med, dette er jo en kampsport, sier Løke til Dagbladet.

Over øyet har hun en skikkelig Donald-kul, et synlig bevis på at det var 60 tøffe minutter Norge måtte gjennom mot Tunisia. Det kladdet mye, men så reiste Norge fra mot slutten og vant med 11 mål, 36-25.

- Jeg synes jeg alltid får meg en blåveis på landslagssamlingene, sier Løke.

Hun pådro seg et blått øye under EM i fjor, men bare ler av smellene.

- Men det er jo bra jeg ble truffet i panna, for det hadde vært litt verre å fått smellen i øyet.

SUZHOU, KINA 20091206.
Norges Heidi Løke som skyter mål under håndball-VM i Kina mellom Norge og Tunis i Suzhou søndag.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SUZHOU, KINA 20091206. Norges Heidi Løke som skyter mål under håndball-VM i Kina mellom Norge og Tunis i Suzhou søndag. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Horn i panna
De andre spillerne bare rister på hodet av Heidi Løke. Anja Edin forteller at lagvenninnen slettes ikke hadde lyst til å gå av banen da hun ble skadd.

- «Drit i det, da,» var svaret hennes da hun fikk beskjed om å bli med ut på benken. Hun tåler så sykt mye, sier Edin til Dagbladet.

Løke bekrefter at hun ikke var spesielt lysten på benken.

- Nei, alle vil jo spille mest mulig, sier hun.

Thorir Hergeirsson ønsker selvfølgelig ikke skader. I dag fikk også Karoline Dyhre Breivang seg en smell i skulderen, men hun var ikke verre enn at også hun kunne fortsette.

- Jeg hadde ikke følelse i venstrearmen. Jeg prøvde å kjenne etter om armen var der, men fant ikke noe. Hun traff både bein, muskel og nerver i samme slengen. Det gjorde skikkelig vondt, men jeg ville jo inn på banen igjen, sier Breivang til NTB.

Om Løke sier landslagssjefen bare:

- Heidi har et horn i panna, men det tåler hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media