Aud Berit slo knockout på alle, og vant 2,2 millioner på tippekupongen

Dette er hemmeligheten bak suksessen.

SJOKKEXIT: Chelseas hjemmetap mot Bradford var mye av grunnen til at bare Aud Berit fra Oslo fikk 12 rette på tippekupongen. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix
SJOKKEXIT: Chelseas hjemmetap mot Bradford var mye av grunnen til at bare Aud Berit fra Oslo fikk 12 rette på tippekupongen. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var bare én heldig person som klarte å prikke inn 12 rette på helgas tippekupong.

Aud Berit fra Oslo takk av med bonuspotten, og totalt 2,2 millioner kroner denne helga.

- Dette er jo ren flaks, ler hun på telefonen med Norsk Tipping. 

Det var kanskje ikke så rart når du ser bak noen av resultatene.

Vanskelig kupong Chelsea ble slått ut av FA-cupen på hjemmebane (!) mot Bradford, som ligger på det tredje høyeste nivået i England, og Manchester City tapte også på hjemmebane - mot Middlesbrough fra divisjonen under.

Når du i tillegg tar med at Liverpool som store favoritter spilte uavgjort hjemme mot Bolton, og Tottenham gikk på hodet ut på hjemmebane mot Leicester, er det lett å forstå at bare én kupong klarte å komme seg helskinnet gjennom.

Og hemmeligheten bak Aud Berits suksess er denne: Oslo-dama leverer en fast kupong hver femte uke med faste kryss. Uavhengig av hvilke kamper som går.

- Dette er helt utrolig. Jeg følger egentlig ikke så godt med på fotball, men som sagt tidligere så leverer jeg et par faste rekker hos kommisjonær, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.