Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aud Berit slo knockout på alle, og vant 2,2 millioner på tippekupongen

Dette er hemmeligheten bak suksessen.

SJOKKEXIT: Chelseas hjemmetap mot Bradford var mye av grunnen til at bare Aud Berit fra Oslo fikk 12 rette på tippekupongen. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix
SJOKKEXIT: Chelseas hjemmetap mot Bradford var mye av grunnen til at bare Aud Berit fra Oslo fikk 12 rette på tippekupongen. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var bare én heldig person som klarte å prikke inn 12 rette på helgas tippekupong.

Aud Berit fra Oslo takk av med bonuspotten, og totalt 2,2 millioner kroner denne helga.

- Dette er jo ren flaks, ler hun på telefonen med Norsk Tipping

Det var kanskje ikke så rart når du ser bak noen av resultatene.

Vanskelig kupong Chelsea ble slått ut av FA-cupen på hjemmebane (!) mot Bradford, som ligger på det tredje høyeste nivået i England, og Manchester City tapte også på hjemmebane - mot Middlesbrough fra divisjonen under.

Når du i tillegg tar med at Liverpool som store favoritter spilte uavgjort hjemme mot Bolton, og Tottenham gikk på hodet ut på hjemmebane mot Leicester, er det lett å forstå at bare én kupong klarte å komme seg helskinnet gjennom.

Og hemmeligheten bak Aud Berits suksess er denne: Oslo-dama leverer en fast kupong hver femte uke med faste kryss. Uavhengig av hvilke kamper som går.

- Dette er helt utrolig. Jeg følger egentlig ikke så godt med på fotball, men som sagt tidligere så leverer jeg et par faste rekker hos kommisjonær, forteller hun.

Det var ett eneste hjemmelag som vant, og Aud Berit fikk fire ellevere og seks tiere i tillegg til den eneste tolveren. Det var bare fem andre kuponger som fikk elleve rette. Det sier litt om vanskelighetsgraden.

Nå blir det ferie Aud Berit har tidligere vunnet 50 000 kroner på Tipping, og det er uvisst om hun da brukte samme suksessfulle strategi.

Nå skal bruke deler av gevinsten på sønnene sine og ferie til seg selv.

- I disse dager så hjelper vi den ene sønnen vår med å pusse opp en leilighet, så det kan hende det blir noen kroner på han. Vår andre sønn skal snart kjøpe seg leilighet, så mulig det blir litt på han også altså, sier hun.

Hele kupongen:

1. Liverpool - Bolton 0-0 U

2. Manchester City - Middlesbrough 0-2 B

3. Sunderland - Fulham 0-0 U

4. Southampton - Crystal Palace 2-3 B

5. Chelsea - Bradford 2-4 B

6. Tottenham - Leicester 1-2 B

7. Birmingham - WBA 1-2 B

8. Derby - Chesterfield 2-0 H

9. Preston North End - Sheffield United 1-1 U

10. Cardiff - Reading 1-2 B

11. Wigan - Huddersfield 0-1 B

12. Wolverhampton - Charlton 0-0 U

Slik spilles neste runde i FA-cupen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media