Fotball:

August (20) lever av å spille «FIFA»: - Det er også noen hemmelige triks

Playstation-proff røper triks.

LEVER AV FIFA: August Rosenmeier fra Danmark representerer klubben Paris Saint-Germain eSport og lever av å spille Playstation. Foto:  EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI 
LEVER AV FIFA: August Rosenmeier fra Danmark representerer klubben Paris Saint-Germain eSport og lever av å spille Playstation. Foto:  EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Danske August Rosenmeier (20) har trolig det som er «drømmejobben» til tusenvis av unge, fotballinteresserte nordmenn: 20-åringen lever nemlig av å spille Playstation/XBox- og fotballspillet «FIFA».

I et intervju med Euroman forteller Rosenmeier om hverdagen. 20-åringen er sponset av Red Bull og spiller (!) for franske Paris Saint-Germain. Han bor fortsatt hjemme hos foreldrene i Danmark.

Hemmeligheten til Rosenmeier er:

- Først og fremst trening. Og så tenker jeg at jeg må være et hundredel eller to raskere enn mange andre for å avsløre deres trekk. Det viktigste er likevel det mentale. Alle kan være gode når de sitter hjemme, men det er noe helt annet når du er i en turnering der det sitter 10 000 mennesker og kikker på deg. Da må du holde hodet kaldt. Det er også noen hemmelige triks som få kjenner til. Blant annet kan du bruke L2 (knapp) til å holde bedre på ballen. Hvis du får en «ballrull» og trykker L1, får spilleren din en speedboost. Slike triks kan være avgjørende, sier Rosenmeier.

Playstation-spilleren har konkurrert på teater i New York, på toppen av Burj al-Arab-hotellet i Dubai og på Ballon d'Or-utdelingen der verdens beste fotballspillere er. Der spurte selveste Lionel Messi om å få ta en selfie med 20-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer