Auksjonert bort for 8400 kroner

Start går nye veier for å få penger i klubbkassa: I går ble trener Tom Nordlie «solgt» for 8400 kroner i en auksjon.

I et samarbeid mellom Start og klubbens generalsponsor ble Nordlie i går auksjonert bort for 8400 kroner til høystbydende på internett. Hovedpersonen selv ler av prisen.

På billigsalg

-  Det går ikke an å bli mer prostituert enn det jeg er nå, sier Nordlie til Dagbladet. Han synes prisen på seg selv er for lav.

-  Det er ikke mye per kilo, det der. Det er jo rimeligere enn rekene koster utenom sesongen, skratter Tom Nordlie.

Nettstedet som var ansvarlig for auksjonen sier de aldri har hatt flere besøkende tidligere på en type gjenstand. Hele 122 683 mennesker var inne på nettstedet for å se at Tom Nordlie ble solgt til høystbydende. Det er ny rekord ifølge produksjonslederen i firmaet.

Hemmelig kjøper

Og hvem som stakk av med Nordlie fikk ikke Dagbladet vite verken av kjøperen eller av nettstedets ansvarlige. Tom Nordlie visste heller ikke selv hvem kjøperen var.

-  Den prostituerte vet ikke hvilken kunde han er solgt til. Ikke vet jeg dagen, heller, humrer Nordlie.

Det Nordlie derimot vet er at han skal holde et foredrag for personen eller firmaet som la mest penger på bordet for han, og at han etterpå skal spise middag med dem som bød mest for ham.

-  Jeg velger å kalle foredraget for fri dressur. Da kan jeg snakke om hva som helst, sier Nordlie og ramser opp temaer som motgang i livet, lederfilosofi og vinnerkultur.

Sportslig opplever Nordlie stor suksess som trener for Start. Klubben har vunnet 13 av sesongens første 14 kamper, og er på god vei mot Tippeligaen.

NB! Foredraget med Tom Nordlie har en verdi av 60 000 kroner.

PÅ BY'N MED TOM: Start-trener Tom Nordlie sørget for 8400 kroner inn i Start-kassa etter at han i går ble auksjonert bort som middagsgjest og foredragsholder til høystbydende på Internett.