- Aune er svenskehater

Emil Jönsson synes fortsatt Norges sprinttrener er slem.

KJAPP OG RAPP: Emil Jönsson var raskest av alle i Düsseldorf sist helg, og føler seg ikke noe mer elsket i den norske sprintleiren av den grunn.Foto: SCANPIX/AFP/PATRIK STOLLARZ
KJAPP OG RAPP: Emil Jönsson var raskest av alle i Düsseldorf sist helg, og føler seg ikke noe mer elsket i den norske sprintleiren av den grunn.Foto: SCANPIX/AFP/PATRIK STOLLARZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det virker ganske enkelt som han ikke liker meg, enda jeg forsøker å være vennlig, sa svenske Emil Jönsson om Norges sprinttrener Ulf Morten Aune for to uker siden.

Da hadde Aune blant annet påpekt at Jönsson ikke har en eneste mesterskapsmedalje, som svar på Jönssons kritikk av sirkuset rundt Petter Northug.

I morgen er det fristilsprint i Davos, og i dag kommer svensken med nye beskrivelser av forholdet til den norske sprinttreneren.

- Jeg vet ikke hvorfor han ikke liker meg, jeg aner ikke. Jeg tror det er hans måte å psyke oss ned på, mentalt. Han kan jo ikke gjøre noe i skisporet, der er det bare løperne som kan gjøre noe med oss svensker. Han prøver vel å hjelpe dem på et vis, gjennom å være slem, sier Jönsson til Expressen.

- Jeg vet ikke hvordan det begynte, han bor jo i Sverige også. Og så er han svenskehater nummer en. Men han er jo veldig hyggelig. Vi hilser alltid på hverandre. Eller, jeg hilser alltid i hvert fall.

- Han pleier ikke å svare?

- Nei, han kan velge den måten. Litt stygt. Og litt morsomt. Eller, kanskje litt barnslig, kan man vel mene, sier Jönsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer