Molde slo Haugesund

Aursnes ble matchvinner for Molde

Fredrik Aursnes scoret kampens eneste mål med en heading etter ni minutter da Molde slo Haugesund.

MATCHVINNER: Fredrik Aursnes (t.v.) scoret kampens eneste mål da Molde slo Haugesund. Foto: NTB Scanpix / Jan Kåre Ness
MATCHVINNER: Fredrik Aursnes (t.v.) scoret kampens eneste mål da Molde slo Haugesund. Foto: NTB Scanpix / Jan Kåre Ness Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Haugesund - Molde 0-1 (0-1)

(Dagbladet): Molde var overlegne da de slo Sandefjord 5-0 forrige helg, men møtte tøffere motstand på Haugesund stadion søndag.

Fredrik Aursnes scoret kampens eneste mål med en heading etter ni minutter. Scoringen var midtbanespillerens andre for sesongen.

Hjemmelaget hadde flere gode muligheter til å utligne i den andre omgangen, men klarte ikke å få ballen i mål.

Scoret på heading

Det var hjemmelaget som kom best i gang på Haugesund stadion, og det meste av spillet i åpningsminuttene foregikk på Moldes banehalvdel.

Rogalendingene klarte imidlertid ikke å sette ballen i mål, noe gjestene fra lenger nord på vestlandet klarte etter ni minutter. Mathias Norman slo et godt innlegg, og Fredrik Aursnes kunne stange ballen i mål. Aursnes hadde også et stolpeskudd like i forkant av scoringen.

Sju minutter senere viste Christoffer Remmer at også han kunne slå gode innlegg, men en god redning av Per Kristian Bråtveit hindret Thomas Amang i å doble Moldes ledelse.

Utover i førsteomgang tok Molde mer og mer over i banespillet, men de helt store sjansene uteble. Hjemmelaget fikk en god sjanse til å utligne etter 27 minutter, da flere spillere var nære ved å få hodet på et innlegg fra Joakim Våge Nilsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer