Austin utskrevet fra sykehuset i natt

- Ingen trenger å bekymre seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brann-spiller Rodolph Austin ble liggende bevisstløs og fraktet av banen på båre i kampen mot Molde i går kveld.

Det medisinske apparatet fra begge klubber kom kjapt til Austin som lå lenge på gressmatta - og det ble senere klart av midtbanespilleren pådro seg en hjerneristelse.

Rundt midnatt i går var Austin tilbake på spillerhotellet i Molde etter en grundig sjekket på sykehuset i Molde, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Han har det etter forholdene bra. Han har selvfølgelig vondt i hodet, men det går fint med ham og ingen trenger å bekymre seg for at det skal gå bra, sa Gregor Monsen i Branns medisinske støtteapparat rundt klokka 12 i natt.

Uhellet skjedde etter en duell med Moldes Emmanuel Ekpo. Monsen var en av de første som var ved Austin ute på banen. - Han var bevisstløs en liten stund mens han lå på banen, men det gikk bra. I samarbeid med Moldes lege gjennomgikk jeg en rutinesjekk som hører med når noe slikt skjer, og Rudy var våken og pratet da vi forlot Aker Stadion, sier Monsen.

På sykehuset ble det tatt røntgen av hodet til Austin, for å være sikker på at det ikke var brudd eller blødninger. Han vil ifølge klubbens være med spillerne som reiser hjem til Bergen i dag. Det er foreløpig uvisst hvor lenge skaden holder ham på sidelinja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer