Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Australia gleder seg til VM-omspill

Australias fotballag trakk et lettelsens sukk da Uruguay ble motstander i omspillet om VM-plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samba!

Australias fotballag trakk et lettelsens sukk da Uruguay ble motstander i omspillet om VM-plass. Landslagssjef Frank Farina hadde håpet Uruguay skulle ta femteplassen i den søramerikanske kvalifiseringen, først og fremst for å unngå et høydeoppgjør mot Colombia eller en nær umulig oppgave mot Brasil.

Australia har ikke vært i et VM-sluttspill siden 1974, men mener de har gode sjanser til å nå mesterskapet i Japan/Sør-Korea til sommeren.

- Uruguay er rikt på fotballhistorie, men laget er like desperate etter å kvalifisere seg som vi er. Det kommer til å bli tøft, sier Farina, men øyner håp gjennom følgende melding fra lagkaptein Paul Okon:

- Jeg er sikker på at vi kan klare det.

Med Lillestrøms Clayton Zane på laget klarte «Socceroos» 1-1 mot verdensmester Frankrike for en snau uke siden. Det er ventet utsolgt hus på Melbourne Cricket Ground tirsdag, det vil si 96 000 tilskuere. Returkampen i Montevideo går fem dager senere.

(NTB-AFP)

Hele Norges coronakart