FERDIG: Australias høyreback Ivan Franjic måtte forlate banen med skade tidlig i andre omgang mot Chile. VM er over for hans del. Foto: William West, AFP / NTB Scanpix
FERDIG: Australias høyreback Ivan Franjic måtte forlate banen med skade tidlig i andre omgang mot Chile. VM er over for hans del. Foto: William West, AFP / NTB ScanpixVis mer

Australia hadde én høyreback i troppen. Han varte en drøy omgang

VM over for Franjic.

For australske Ivan Franjic er fotball-VM allerede over. Han pådro seg en muskelskade i 1-3-tapet for Chile fredag.

Høyrebacken måtte byttes ut tidlig i annen omgang med smerter i låret.

- Dessverre er ikke resultatene av undersøkelsen positive. Dette er leit både for ham og for oss, sa landslagssjef Ange Postecoglou søndag.

Franjic var den eneste naturlige høyreback i troppen. Ryan McGowan, som egentlig er midtstopper, erstattet ham mot Chile og spiller trolig også mot Nederland og Spania.

- Jeg spilte ofte høyreback da jeg var i Hearts, sier McGowan, som også har hatt plassen i en landskamp tidligere. Det var i 0-6-tapet mot Brasil i fjor.

Australia ligger tynt an etter tapet mot chilenerne, ettersom finalistene fra forrige VM er øvrige motstandere i gruppespillet.

- Treneren har sikkert en plan, og det blir opp til oss å utføre den. Forhåpentlig vil verden snakke om et australsk sjokk etter at vi har spilt kampene, sier McGowan optimistisk.

(NTB)