Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Australsk golfer kidnappet på Hawaii

Funnet av hjemløs kvinne.

BORTFØRT: Golfproffen Robert Allenby pådro seg ansiktsskader da han fredag ble kidnappet, ranet og til slutt dumpet i en park på Hawaii. Foto: REUTERS / Hugh Gentry / NTB Scanpix
BORTFØRT: Golfproffen Robert Allenby pådro seg ansiktsskader da han fredag ble kidnappet, ranet og til slutt dumpet i en park på Hawaii. Foto: REUTERS / Hugh Gentry / NTB Scanpix Vis mer

Golfproffen Robert Allenby pådro seg ansiktsskader da han fredag ble kidnappet, ranet og til slutt dumpet i en park på Hawaii.

Australieren fikk i helgen en skremmende opplevelse han sent vil glemme. Etter at han ikke greide cuten i PGA-turneringen i Honolulu, ble 43-åringen ifølge ham selv bortført fra en vinbar, frastjålet lommeboken, mobiltelefonen, penger og kredittkort.

Det hele endte med at han våknet opp omtåket i en park 10 kilometer unna baren.

- Jeg er bare glad for å være i livet. Fortsatt er jeg litt i sjokk. En lege har sett på skadene, og det skal gå bra med meg, sier Allenby til nyhetsbyrået Reuters.

- En hjemløs kvinne fant meg. Hun kunne fortelle at hun hadde sett noen kaste meg ut av en bil. Jeg ringte politiet fra hotellet, legger han til.

Ifølge Golf Channel er politiet på Hawaii i gang med å etterforske saken. De ser blant annet på overvåkingsbildene fra baren for å prøve å utpeke dem som sto bak ugjerningen.

Allenby klarte ikke cuten i helgens golfturnering etter to strake 71-runder. Han har vunnet fire ganger på PGA-touren, senest i 2001 i Pennsylvania.

(NTB)