Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Australske aviser slakter egen keeper

- Ynkelig forsøk på å redde, skriver de om Gamstens utligningsmål.

(Dagbladet.no): Australske aviser er samstemte i sin dom over gårsdagens privatlandskamp mot Norge: Socceroos var best, og fortjente å vinne.

De aller fleste mener også at keeper Mark Schwarzer må ta skylda for at de ikke klarte det.

- En bedrøvelig feil av Middlesbrough-keeper Mark Schwarzer kostet Australia seieren på Craven Cottage, skriver Herald Sun.

- Schwarzer vil påstå at han ble distrahert av spillere som løp foran ham, men han har ikke mange unnskyldninger for det ynkelige forsøket på å redde, fortsetter avisa.

Frikjenner Schwarzer

Men den australske landslagssjefen Frank Farina syns ikke det var keeperens feil at Norge utlignet. Han mener forsvaret skulle klint ballen ut i Themsen lenge før den nærmet seg målet.

Farina var, til tross for resultatet, svært fornøyd med kampen. Fordi Norge er et kvalitetslag.

- Det er uvurderlig for oss å spille disse kampene, for vi møter ikke kvalitetslag så ofte. Vår VM-kvalik er en helt annen prosess enn alle andres, sier Farina til australske Fox Sports.

Og en av kampens store profiler, Evertons Tim Cahill, skrøt også av Norge.

- Norge er et bra lag, og vi undervurderte dem ikke. De få tabbene vi gjorde ble vi straffet hardt for, sier han.

- Jeg er halvfornøyd med kampen, sier Farina til The Age.

FIKK IKKE HÅNDA PÅ BALLEN:</B> Og da får Mark Schwarzer pepper i hjemlig presse. På bildet redder han i en Premier League-kamp mot Everton.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media