Av alle filmer Solskjær kunne valgt for å oppmuntre Uniteds motstander, velger han «Dum og dummere»

- Motstanderlagene kom til Old Trafford som tilskuere og turister.

(Dagbladet) I morgen tar Midtjylland imot Manchester til dyst i den første 8-delsfinalen i Europa League. I forkant av kampen har Midtjylland intervjuet nåværende Molde-trener, og tidligere United-spiller Ole Gunnar Solskjær.

Molde-treneren forteller i intervjuet at det er viktig at Midtjylland har troen på at de kan vinne. Manchester United er store favoritter mot det danske laget, men Solskjær mener Midtjylland absolutt ikke må dra til Old Trafford og snakke om å begrense tapet.

Feil innstilling 42-åringen påpeker at det er viktig at Midtjylland kommer til returoppgjøret i Manchester med riktig innstilling.

- De kan ikke komme til Old Trafford som tilskuere og turister, sier Solskjær til Midtjyllands Youtube-kanal.

Solskjær forteller at han ofte var forbauset over innstillingen til motstanderlaget når de gjestet Old Trafford under sin tid som spiller.

- Jeg har spilt mot gode lag på Old Trafford, og jeg har blitt overrasket over den manglende troen hos motstanderlaget. De har kommet til Old Trafford, og det virker som de står og ser på stadion, og før de vet ordet av det, leder vi 3 eller 4-0.

Små sjanser Solskjærs Molde skal selv ut i aksjon i Europa League i morgen. De skal til Spania og møte Sevilla. Han vurderer Moldes sjanser til å gå videre som like store som Midtjylland sine, og de er på ett eller to prosents sjanse ifølge Solskjær.

- Har du sett Dum og dummere? (Da Lauren Hollys karakter forteller Jim Careys karakter at hans sjanser med henne er «one in a million», red. anm.) Da ser han det positive i det. At det finnes en sjanse. Midtjylland må dra til Old Trafford med samme innstilling, og tro at dette kanskje kan bli et mirakuløst resultat, sier Solskjær.

Her er andre kjente filmsitater som Solskjær kunne brukt:

Hvis Solskjær skulle være i det oppmuntrende hjørne:
«May the force be with you» / Star Wars
«Jeg har en plan» / Olsenbanden
«Go ahead, make my day» / Sudden Impact

Eller hvis han skulle innse at slaget er tapt:
«You're gonna need a bigger boat» / Haisommer
«Houston, we have a problem» / Apollo 13