Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Av og til er navnet større enn spilleren, og sånn er det for John Arne nå»

John Arne Riises (35) norgeseventyr har ikke blitt helt det han så for seg.

I HARDT VÆR: John Arne Riise har utvilsomt tilført eliteserien «noe». Om det er positivt eller negativt diskuteres. Foto: Bjørn Langsem
I HARDT VÆR: John Arne Riise har utvilsomt tilført eliteserien «noe». Om det er positivt eller negativt diskuteres. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

John Arne Riise: Champions League-vinner, tidligere Liverpool-stjerne og mannen med flest landskamper for Norge gjennom tidene. Og akkurat nå: En svært middelmådig tippeligaspiller med voldsomt temperament.

Riises retur til Aalesund FK denne våren kulminerte i helgas store snakkis søndag kveld. Riise serverte Viking et mål og etter å ha tapt 1- 2, kalte han dommer Trond Ivar Døvle ei «fitte», før han sparket i veggen i spillertunnelen og skremte vettet av en funksjonær.

I går la han seg - oppskriftsmessig - langflat. TV2-ekspert Jahn Ivar «Mini» Jakobsen mener AaFK nå må sørge for at Riise blir det kuppet folk håpet på - og ikke en belastning for klubben.

- En av gutta

- Når laget taper og Riise får all oppmerksomheten etter slik oppførsel kan det fort bli en belastning for både klubben og spillergruppa. Det er hele tida Riise som stiller opp til intervjuer og snakker for klubben på godt og vondt, men det er på tide at han blir en av gutta og at han ikke behandles annerledes, sier Mini og understreker at han ikke kjenner til nøyaktig hvordan ting fungerer i AaFK-garderoben.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?