SER HVA SOM SKJER: Sunderland-manager Gustavo Poyet innfinner seg med at de rykker ned, selv om det er sju kamper igjen av sesongen.Foto: REUTERS/Dylan Martinez/ NTB Scanpix
SER HVA SOM SKJER: Sunderland-manager Gustavo Poyet innfinner seg med at de rykker ned, selv om det er sju kamper igjen av sesongen.Foto: REUTERS/Dylan Martinez/ NTB ScanpixVis mer

- Av og til lyver ikke tabellen. Det vil være et mirakel om vi redder plassen

Poyet gir opp Sunderland.

(Dagbladet): Med 1-5 i sekken mot Tottenham i går, og en tilværelse helt på bunnen av tabellen i Premier League, begynner håpet om fortsatt toppliv å svinne for Gustavo Poyet og Sunderland.

Med sju kamper igjen å spille er det sju poeng opp til Norwich på den viktige 17. plassen. Det er sju poeng manager Poyet nå nærmest gir opp å ta igjen.

- Av og til lyver ikke tabellen. Det vil være et mirakel om vi redder plassen, sier Poyet til BBC.

Kollapsen i går var tung å svelge for mannen som tok over roret fra kontroversielle Paolo Di Canio i oktober, og det tilhører sjeldenhetene at en manager gir opp håpet sju runder før slutt.

Og det er den tøffe ligainnspurten som gjør Poyet motløs.

Sunderland skal møte Manchester City, Chelsea og Manchester United borte, mens poengmulighetene hjemme er mot Everton, Cardiff, West Bromwich og Swansea.

- Jeg er realistisk med tanke på tabellen og hvor mange vi må vinne av de kampene vi har igjen. Jeg tror vi trenger et mirakel, noe unikt, for jeg ser det ikke komme, sier Poyet til BBC.