Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Av og til snakker jeg med pappa ti ganger om dagen

Friidrettsstjerna Christina Vukicevic (23).

NÆRT FORHOLD TIL PAPPA: Hekkeløperen Christina Vukicevic sier at faren betyr alt for henne.
Hekkeløper.
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
NÆRT FORHOLD TIL PAPPA: Hekkeløperen Christina Vukicevic sier at faren betyr alt for henne. Hekkeløper. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Hekkeløperen Christina Vukicevic har et svært nært forhold til sin far og trener, Petar Vukicevic.

Ringer midt på natta - Pappa betyr alt for meg. Han vet alt om meg. Hva han skal si når jeg har en dårlig dag, når jeg er stresset eller føler at jeg har dårlig selvtillit, sier hun til Se og Hør.

- Han stiller alltid opp for meg og er den viktigste årsaken til at jeg er bedre enn noen sinne.

Hun har flere ganger tidligere snakket om det nære båndet til faren, blant annet da hun gjestet Skavlan i mars.

- Av og til snakker jeg med pappa ti ganger om dagen. Jeg kan ringe ham når jeg vil. Det hender at jeg ringer klokken tre om natten hvis det er noe, sier hun til ukebladet.

Blitt sterkere Christina Vukicevic er blant Norges største friidrettsstjerner. Tidligere i juni fortalte hun at hun er blitt en del sterkere siden i fjor.

Hekkeløperen har trent mer med vekter, kjørt et styrkeopplegg med den gamle turneren Morten Bråten og lagt inn flere styrkeøvelser i det daglige treningsopplegget sammen med pappa Petar Vukicevic.

- Det synes kanskje ikke så mye på armene mine at jeg er blitt sterkere, men jeg kan garantere at det er mye styrke inni disse overarmene, sa Vukicevic og viste fram overarmsmusklene i ekte «Skipper'n»-stil.

- Idretten er ikke alt Men karrieren er ikke like altoppslukende som tidligere.

- Jeg har nok blitt mer avslappet. Før var jeg mer pedantisk og oversystematisk, nå kan jeg si til meg selv: «Idretten er ikke alt, slapp av», fortalte hun i et intervju med Dagbladet Søndag i juni.

- Hva annet er viktig?

- Venner og at de rundt meg har det bra. Jeg skal i bryllup i juli til Martine Remsøy og Bjørn Einar Romøren, og må droppe et Diamond League-stevne i Monaco. Før var det utenkelig.

HOPPER HEKK: Christine Vukicevic er blant Norges største friidrettsutøvere. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet
HOPPER HEKK: Christine Vukicevic er blant Norges største friidrettsutøvere. Foto: Erling Hægeland / Dagbladet Vis mer