- Av topp fem-lagene er det Liverpool jeg setter spørsmålstegn ved

- De skal tross alt spille Champions League.

VANT PÅ STRAFFER: Jordan Henderson (nr to f.v.) scoret ett av målene i 2-2-kampen mot Manchester City i New York i går. Liverpool vant treningskampen på straffesparkkonkurranse. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB Scanpix
VANT PÅ STRAFFER: Jordan Henderson (nr to f.v.) scoret ett av målene i 2-2-kampen mot Manchester City i New York i går. Liverpool vant treningskampen på straffesparkkonkurranse. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fotballekspert og -rådgiver Tor-Kristian Karlsen har klare meninger om hvilke engelske klubber som så langt har gjort det best og dårligst på overgangsmarkedet.

Det er fortsatt en stund til overgangsvinduet i Europa stenger, men allerede har mange klubber både solgt og kjøpt for gigantiske summer.

- Ser veldig bra ut Med nye navn som Diego Costa, Cesc Fàbregas og Felipe Luis inn på Stamford Bridge, synes Tor-Kristian Karlsen at Chelsea har gjort en god jobb.

- Det ser veldig bra ut med de signeringene de har gjort. Costa kan dekke et behov som Chelsea har framover. Felipe Luis og Fàbregas må trekkes fram også. I tillegg har de (Thibaut) Courtois, som er blant verdens beste keepere, sier den tidligere talentspeideren til NTB.

- Vrient uten Suarez For Karlsen er det ingen tvil om at Chelsea har kommet best ut av overgangsvinduet så langt. Blant de lagene som er ventet å kjempe i toppen av Premier League, er han derimot usikker på Liverpool.

- Liverpool blir spennende å følge. Jeg tror det skal bli vrient for dem uten Luis Suárez i år. Bare Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kan gjøre noe bedre individuelt enn det han gjør. Hinsides individuelle prestasjoner i fjor, sier Karlsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer