Avalanche-seier uten Holøs

Slo Senators etter folengning.

FEM PÅ RAD: Colorado Avalanche tok natt til lørdag sin femte seier på rad, og er i førersetet i Northwest Division.Foto: SCANPIX/AP Photo/Chris Schneider
FEM PÅ RAD: Colorado Avalanche tok natt til lørdag sin femte seier på rad, og er i førersetet i Northwest Division.Foto: SCANPIX/AP Photo/Chris SchneiderVis mer

Jonas Holøs er tilbake i Colorado Avalanche, men var ikke i troppen da Ottawa Senators ble slått 6-5 etter forlengning i NHL fredag.

Holøs ble tirsdag flyttet opp til Avalanche fra farmerlaget Lake Erie Monsters, men har ikke fått spille i de to første kampene etter at han kom tilbake.

Matt Duchene ble den store helten for Denver-laget da han scoret seiersmålet to og et halvt minutt ut i forlengningen. Det var hans andre mål for kvelden og første gang i karrieren at han avgjorde en kamp i «sudden death».

- Det er utrolig. Det gir en veldig god følelse, og det var en viktig seier for oss, sa Duchene.

Daniel Alfredsson sørget for 4-3-ledelse til Ottawa snaut midtveis i siste periode, men Ryan OReilly utlignet drøyt tre minutter før full tid og sendte kampen til forlengning.

TJ Galiardi, Cody McLeod og Kevin Porter kom også på scoringslisten for Avalanche, som har vunnet fem kamper på rad og leder Northwest Division. I Western Conference ligger Holøs og co. på en sterk annenplass. Erik Karlsson, Milan Michalek, Matt Carkner og Jason Spezza scoret Ottawas øvrige mål.

(NTB)