DROPPER BETTINGSELSKAPET: Avaldsnes avslutter samarbeidet med Betsson. Her fra en kamp mot Stabæk.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
DROPPER BETTINGSELSKAPET: Avaldsnes avslutter samarbeidet med Betsson. Her fra en kamp mot Stabæk. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Avaldsnes dropper samarbeid med bettingselskap etter press fra NFF

Snur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Toppserieklubben Avaldsnes trekker seg fra avtalen med Betsson etter press fra Norges Fotballforbund (NFF).

30. mai sa styret i Avaldsnes ja til å inngå en avtale med det svenske spillselskapet Betsson. Siden da har man ventet på at avtalen skulle bli underskrevet.

Onsdag melder imidlertid klubben i en pressemelding at de avslutter samarbeidet med spillselskapet.

Årsaken er at klubben har mottatt et brev fra NFF om forbundet ville holde tilbake alle tilskudd til klubben dersom avtalen ble en realitet.

«Totalt dreier dette seg om et beløp i størrelsesorden 3 millioner kroner. Ettersom NFF er så tydelige på at midlene ikke vil bli utbetalt med mindre samtalene om et samarbeid med Betsson opphører, har Avaldsnes besluttet at de likevel ikke vil signere en avtale med spillselskapet», skriver klubben i pressemeldingen.

Avaldsnes forventer nå at NFF vil overføre Mesterliga-støtten på 1,3 millioner kroner så fort som mulig.

Avtalen med Betsson var kun ment å gjelde for mesterligakampene til Avaldsnes. Men mens den norske klubben mente at norske lover ikke gjaldt når de spilte i utlandet, mente NFF at et slikt sponsorsamarbeid var illojalt.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer