Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avaldsnes maktet ikke å slå Arna-Bjørnar, nå tetner det seg til i tabelltoppen

Avaldsnes lå under to ganger mot Arna-Bjørnar, men greide 2-2 og forsvarte så vidt ledelsen i kvinnenes eliteserie fotball. LSK Kvinner er nå bare poenget bak.

KLARTE IKKE VINNE: Elise Thorsnes og Avaldsnes spilte uavgjort mot Arna-Bjørnar. Her er Thorsnes fra en CHampions League-kamp.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix
KLARTE IKKE VINNE: Elise Thorsnes og Avaldsnes spilte uavgjort mot Arna-Bjørnar. Her er Thorsnes fra en CHampions League-kamp. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjerende seriemester LSK Kvinner vant 2-1 borte mot bunnlaget Sandviken og er i rygg på serielederen selv om LSK har spilt en kamp mindre. Ytterligere ett poeng bak følger Stabæk, som også har en kamp til gode på Avaldsnes.

Cecilie Kvamme og Amalie Eikeland ga Arna-Bjørnar ledelsen hver sin gang i første omgang mot Avaldsnes. Daiane utlignet første gang, og Emily Gielnik berget poeng for hjemmelaget med sitt 2-2-mål i det 69. minutt.

Avaldsnes er uten poengtap på bortebane, men har to uavgjorte kamper hjemme.

LSK Kvinner har på sin side en uavgjort bortekamp som eneste "feilskjær" i år. Guro Reiten og Isabell Bachor scoret målene som ga seier i Bergen lørdag.

Klepp vant 2-0 borte mot Kolbotn og sluttet seg til Arna-Bjørnar som lagene nærmest tettrioen. Det er imidlertid fem poeng opp til Stabæk på tredjeplass.

Trondheims-Ørn skaffet seg avstand til bunnstriden ved å vende 0-1 til seier 3-1 hjemme mot Grand Bodø.

Søndag tar Røa, som er poengløs hjemme, men ubeseiret borte, imot tabelljumbo Medkila i helgens siste kamp. Oppgjøret mellom Vålerenga og Stabæk spilles først i september.

(NTB)

Hele Norges coronakart