Erling Braut Haaland

Avbrutt under intervjuet

Erling Braut Haaland (21) ble rørt av hyllesten fra egne supportere.

Publisert
Sist oppdatert

Etter noen uker på sidelinja med en lårskade, var Erling Braut Haaland tilbake på fotballbanen.

Jærbuen startet kampen mot Mainz i comebacket, og leverte to nye scoringer.

Det gjorde han foran elleville supportere, etter at lokale myndigheter for et par uker siden åpnet opp for å fylle Signal Iduna Park.

Målmaskinen har ved flere anledninger uttrykket sitt gode forhold til fansen, og det var tydelig at han syntes det var stas med fulle tribuner igjen.

I et intervju etter kampen med Viaplays Jan Åge Fjørtoft, fikk han spørsmål om hva som gikk gjennom hodet hans da han sto klar til å ta et straffespark i kampen.

Han fikk ikke god tid til å svare, før han ble avbrutt av en hel stadion som ropte navnet hans.

En fornøyd Haaland så seg rundt og nikket anerkjennende, før han sa:

- Det er en fantastisk følelse. Jeg elsker det.

Se intervjuet i videovinduet øverst i saken.

19. september var forrige gang 21-åringen spilte en fotballkamp. Han ble spurt om hvordan han mobiliserer etter å ha kommet tilbake fra en slik skade som har satt han ut en snau måned.

- For meg er det enkelt. Dette er så mye motivasjon (journ.anm. Dortmund-fansen) Det handlet om å få kroppen i form igjen, fordi hodet er i form. Så det har vært fokus de siste ukene, og nå er jeg klar til å spille igjen, sa Haaland.

Hans to mål mot Mainz på lørdag var mål nummer 48 og 49 i Bundesliga for Dortmund-spissen, som gjør at han topper en ganske så eksklusiv liste. 49 mål på 49 kamper i den tyske toppdivisjonen gjør han til tidenes kjappeste til å nå 49 mål.

Den tidligere rekorden tilhørte Uwe Seelers, som «bare» hadde samme antall scoringer på 59 kamper.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer