Idrettstinget

Avbryter intervjuet

- Hva driver du med nå?

PROFILER: NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt og tidligere idrettspresident Berit Kjøll. Foto: Christian August Cederblad / Dagbladet
PROFILER: NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt og tidligere idrettspresident Berit Kjøll. Foto: Christian August Cederblad / Dagbladet Vis mer
Publisert

BERGEN (Dagbladet): Etter en innholdsrik helg er Idrettstinget i Bergen over. Som ventet vant Zaineb Al-Samarai presidentvalget foran Berit Kjøll.

I tida før valget har NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt ved flere anledninger stått ansikt til ansikt med Kjøll i flere heftige diskusjoner, blant annet i «Debatten» på NRK.

Dagbladet spør Saltvedt om hvordan det har vært å dekke Kjøll som idrettspresident, og hvordan han har opplevd feidene mellom de to.

- Vi har diskutert mange ting gjennom fire år, og vi kunne gjerne diskutert mer. Men det skal hun ha: Uansett hvor uenige vi har vært, så har hun alltid tatt det på en profesjonell måte, og vi har alltid snakket hyggelig etterpå, svarer Saltvedt, før han plutselig stopper intervjuet.

Fra NRK-profilens venstre side dukker nemlig Kjøll opp - helt uanmeldt.

Fortreffelig stemning

- Hva driver du med nå, spør Kjøll, med et lurt smil om munnen.

- Det var noen som mente vi hadde hatt noen feider opp gjennom åra, svarer Saltvedt.

- Nei, nei, melder Kjøll kontant, før Saltvedt igjen tar ordet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer