Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avbryter Liverpool-legende under analyse. Reaksjonen går viralt:
- Årets tv-øyeblikk

Jamie Redknapp pratet i munnen på Jamie Carragher da duoen skulle analysere Liverpool. Det likte sistnevnte dårlig. 

REAGERTE: Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher var ikke blid da Jamie Redknapp avbrøt ham under en analyse for Sky Sports. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
REAGERTE: Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher var ikke blid da Jamie Redknapp avbrøt ham under en analyse for Sky Sports. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Du har sikkert kjent på samme følelse selv; at noen avbryter en samtale og legger fram egne synspunkter. Det er ikke særlig høflig, og egentlig ganske irriterende.

Det var nok det Sky Sports-ekspert Jamie Carragher kjente på i går, da han skulle analysere Liverpool-spiller Emre Cans posisjonering. Tyskeren spilte ingen stor kamp i 2-1-seieren over Burnley, men scoret det avgjørende målet.

Da Carragher skulle avslutte analysen som handlet om Cans dyptliggende posisjon foran de to Liverpool-stopperne, tok plutselig Sky Sports-ekspert Jamie Redknapp ordet.

En irritert Carragher klarte ikke å skjule følelsen. Han gned seg i panna og gynget fram og tilbake i frustrasjon. Se det morsomme klippet nederst i saken.

- Er du ikke enig? spurte Redknapp da han var ferdig å prate.

- Jo, men du avbrøt meg! Jeg var ikke ferdig, svarte Carragher

- Vel, du avbrøt meg først!

Klippet går nå sin seiersgang i sosiale medier. Engelske The Telegraph kaller det «årets tv-øyeblikk».

Det er ikke uvanlig at Gary Neville kommer med stikk til Carragher, på samme måte som sistnevnte kommer med stikk mot Neville. Heller ikke i går klarte han å dy seg.

«I rettferdighetens navn snakket han dritt!» svarer Neville en Twitter-bruker, som spurte hva han syntes om episoden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media