Avdøde Mertens skulle være forlover i Bakengas bryllup: - Jeg har ikke ord

Molde-spilleren i sorg.

I SORG: Molde-spiss Mushaga Bakenga er i dyp sorg etter at hans gode kompis Gregory Mertens døde i går. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
I SORG: Molde-spiss Mushaga Bakenga er i dyp sorg etter at hans gode kompis Gregory Mertens døde i går. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sporting Lokeren-spiller Gregory Mertens falt plutselig om på banen i en reservelagskamp mot Genk på mandag, da 24-åringen fikk hjertestans.

Han ble umiddelbart tatt hånd om av medisinsk personale, som ga ham hjertemassasje før han ble kjørt videre til et lokalt sykehus.

Etter å ha ligget i kunstig koma i tre dager, gikk Mertens bort i går. Det meldte Lokeren på sine hjemmesider.

«I dag måtte ta forvel med Gregory Mertens altfor tidlig. Vi er en fotballklubb, og alle i og rundt klubben puster fotball. Men plutselig skjer det noe som får oss til å innse at fotball bare er fotball. I dag er en slik dag», skriver klubben.

I sorg Molde-spiss Mushaga Bakenga er nå i dyp sorg etter den belgiske 24-åringens bortgang. Bakenga ble nemlig bestekompis med Mertens da de to spilte sammen i Cercle Brugge.

- Tom for ord. Hvorfor? skriver Bakenga på Twitter - etterfulgt av emneknaggen «RIPGregory» og et knust hjerte.

Overfor Adressa forklarer trønderen hvordan han opplever kompisens plutselige bortgang:

- Jeg sliter med å tro det. Vi snakket sammen bare for noen dager siden, før den fatale kampen. Vi tullet og fleipet med hverandre som vanlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.